Home » zaterdag 28 september ESTO D1 – Rohda’76 D1 (uitslag 0-6)

zaterdag 28 september ESTO D1 – Rohda’76 D1 (uitslag 0-6)

Door Beheerder | 1 oktober 2013 | Nieuws

Deze zaterdag speelde Rohda D1 voor het eerste in het tenue van de nieuwe sponsor, Optie 1.

Op het programma stond de derby tegen ESTO.

De eerste 20 minuten ging het spel gelijk op. Veel speelde zich af rond het middenveld.

Beide teams creëerden weinig kansen. De eerste grote kans was voor ESTO, maar het schot ging naast het doel.

Rohda kreeg één kopkans (Imad), maar die werd van de doellijn gehaald.

Aan het einde van de eerste helft werd Duncan de diepte in gestuurd, passeerde de keeper en schoot de bal in het lege doel (0-1).

Dit was tevens de ruststand.

Tijdens de rust werden de verbeterpunten besproken en dat pakte goed uit in de tweede helft. Rohda pakte beetje bij beetje steeds meer het initiatief en het spel speelde zich voornamelijk af op de helft van ESTO. Bij een corner werd Joppe neergehaald. De penalty die daarop volgde werd koelbloedig ingeschoten door Mark (0-2). Daarna leek het verzet van ESTO gebroken en kon Rohda via Ruben (3x) en Mark verder uitlopen naar een 0-6 eindstand.

Een prima teamprestatie, Luc die de weinige kansen van ESTO onderschepte.  De achterspelers Jochem, Vincent, Gert-Jan, Jan-Paul, Lars en Sam stonden hun mannetje.  De middenvelders Joppe, Imad, Marc en Moos verrichtten veel loop- en positiewerk en Ruben, Duncan en Chimène waren de aanvallers die het de verdediging van ESTO erg lastig maakten.

Na 4 wedstrijden met 12 punten staan we gedeeld aan kop met Berkel D1, die we over 2 weken treffen!

Komende zaterdag komt Floreant D1 op bezoek.