Home » ARC E4 – Rohda’76 E1 1-6 (0-3)
voetbal plaatje speler rohda

ARC E4 – Rohda’76 E1 1-6 (0-3)

Door Beheerder | 24 november 2013 | Nieuws

Afgelopen zaterdag stond de vierde ronde van de competitie op het programma. En voor de derde keer op rij een uitwedstrijd , dit maal was ARC de gastheer . ARC stond voor de wedstrijd op de laatste plaats met 0 punten ,Voor de wedstrijd hebben wij de jongens gewaarschuwd dat ze niet te gemakkelijk moesten denken over de tegenstander. Want ondanks dat ARC onder aan staat is het een goed voetballend team wat bestaat uit eerste jaar E pupillen. Zoals afgesproken voor de wedstrijd zouden we voorzichtig beginnen en kijken waar de zwakke en sterke punten zouden liggen van ARC . ARC startte vrij sterke aan de wedstrijd en zette ons goed onder druk de eerste 10 minuten. Na de tiende minuut werden we sterker en sterker . Dit resulteerde al gauw in een aantal kansen . Het duurde tot de 15de minuut voor dat Giovanni met zijn rechter(zijn chocolade been )  de 0-1 mocht binnen tikken . Na de 0-1 kreeg ARC meer moeite ons van hun doel te houden . Toch was het na een goede snelle uittrap van Noah op Jason die op het juiste moment de diepte inliep en zo oog in oog kwam met de keeper van ARC en mooie afronden en zo 8 minuten voor rust de stand op 0-2 bracht. Nog voor rust bezorgden Djonno ons de 0-3 na een prachten aanval die via een hoop schijven uit eindelijk bij Djonno te recht kwam. Na de rust gingen we nog iets aanvallender spelen . Dit leverde ons nog een hand vol kansen op . Uit 1 van die kansen was het Jason die met een prachtige goal de stand op 4-0 bracht . ARC deed nog wat terug  en kwam op 1-4  maar uit eindelijk zorgde Jeroen en weer Giovanni voor de 1-5 en 1-6 . Volgende week staat de thuis wedstrijd tegen Alphense Boys op het programma