0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Hollandse Boerderij kleedt Rohda’76 C2 aan
C2 teamfoto digi bode

Hollandse Boerderij kleedt Rohda’76 C2 aan

Door Beheerder | 21 november 2013 | Nieuws

De C2-junioren van Rohda’76 hebben in De Hollandse Boerderij een nieuwe sponsor gevonden. Een nieuwe? Niet echt, want het bedrijf aan de Meije 63 onderscheidt zich al jaren als financiële weldoener van Rohda’76. Dat gebeurt in de vorm van het schenken van tenues en de plaatsing van reclameborden en vlaggen. En nu heeft De Hollandse Boerderij de C2-junioren in een nieuwe outfit gestoken. Daarmee zijn de vereniging, de spelers en begeleiders uiteraard erg in hun nopjes. De Hollandse Boerderij is een camping die prachtig is gelegen in het Groene Hart, langs het riviertje De Meije. Het kampeerterrein heeft vaste staanplaatsen en biedt plek aan toercaravans en tenten. Ook bestaat hier de mogelijkheid om te overnachten in een van de accommodaties. Het eigenaarechtpaar Ron en Angela de Jong kan ook trouw- en feestpartijen verzorgen. Tot wel 100 personen. Wie daarover meer wil weten kan een kijkje nemen op www.hollandseboerderij.nl

C2 teamfoto digi bode


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie