0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 c2 – Unio c2
voetballer

Rohda’76 c2 – Unio c2

Door Beheerder | 17 november 2013 | Nieuws

We moesten om 9.15 verzamelen in de dikke mist. De warming-up moest met trainingspak aan anders kwamen er blessures (volgens Dave).

Toen we de wedstrijd begonnen begon het stroef het ging van helft naar helft en de eerste goal door  Dave met een loopactie door de 16m kwam laat in de eerste helft gelijk daarna de 2e door Jeroen die de keeper liet happen door een nep schot en daarna met zijn buitenkant erin te tikken. Door een communicatie fout met de keeper schoot Tim (de keeper) in de voeten van de tegenstander en die schoot hem over Tim heen. Door nog een communicatie fout bij de verdediging kwam de man vrij en liep recht naar Tim en lobde de bal de goal in. Vlak na de aftrap liep Melvin recht door het midden en schoot de bal vanaf een 30 meter afstand over de keeper heen 3-2.

De tweede helft ging alles vlekkeloos de goals vlogen achter elkaar de goal in Tygo had een weddenschap met Daniel en had die verloren, want hij had er 3 moeten scoren maar hij heeft er 2 gescoord. Zelfs Tim de keeper heeft gescoord met het nemen van een penalty. De bal was niet zo bedoelt want Tim wist zijn evenwicht niet te houden en gleed onderuit en schoot de bal de hoek in.

De uiteindelijke stand was 11-2 voor Rohda’76 C2

Ik vond de wedstrijd zelf wel leuk het is wel een keer leuk om met hoge punten te winnen.

 

Verslag door: Jasper Pieterse

 

voetballer


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie