Home » Rohda’76 E4 – Linschoten E2
E4 16 nov 13

Rohda’76 E4 – Linschoten E2

Door Beheerder | 17 november 2013 | Nieuws

Vandaag ging de wedstrijd tegen Linschoten die net zo veel punten  heeft als wij; ons doel was natuurlijk om van hen te winnen. Harro gaf het team en met name Brian echter een extra opdracht mee, namelijk de nul houden vandaag! Dat was niet tegen dovenmansoren gezegd!

We waren blij dat Luuk weer mee kon doen en dat het team weer compleet was. Maar helaas voor Luuk was er niet veel speelplezier. Zijn toch al kwetsbare enkel werd bij een actie door de tegenstander geraakt, waardoor hij al na een paar minuten langs de kant kwam.

Hierdoor was een omzetting nodig!!

Jonathan in de verdediging die dit uitstekend heeft ingevuld de hele wedstrijd!!

Door goed samenspel en een scherpe spits kwamen wij al snel op 1-0 door Yorick,die de openingstreffer op zijn naam schreef. De 2-0 kwam na goed uitspelen op naam van Schnider, die niet helemaal fit was, maar toch zijn doelpuntje meepakte. De 3-0 kwam op naam van Xander, waardoor we met 3-0 de rust in gingen.

Al na een paar minuten kwam Finn met een goede actie voor het doel, maar trof helaas niet, het gevolg was nog wel een hoekschop die weer mooi door Rob genomen werd!

Het samenspel verliep het begin van de tweede helft wat moeizaam. Met de nodige aanwijzingen van Harro kwam het wat beter opgang met een goede actie tussen Xander, Yorick en Finn tot gevolg.  Het harde werken werd beloond met een doelpunt gemaakt door Yorick, 4-0!

Na de aftrap wordt Linschoten een aanval gestopt met een vrije trap tot gevolg. Brian weet echter nog goed wat het doel was en tikt de bal over het doel weg, mooie redding!

De laatste tien minuten krijgen zowel Finn, Aron als Schnider een doelpoging.

Na een afgeslagen corner van Linschoten, is de afvallende bal voor Yorick

Hij is ook diegene die de 5-0 heel beheerst binnenschiet na een goede solo-actie( Hattrick!)

Rohda verslapt iets  in de slot fase waardoor Linschoten nog wat druk uitoefend,

gelukkig is Jonathan(MAN VAN DE WEDSTRIJD)  er telkens goed bij, waardoor het doel van Harro en Brian gehaald wordt, de nul bleef staan!

Door verlies van Sportlust is Rohda E4 op de eerste plaats beland, goed gedaan jongens!