0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 E4 – Siveo ´60 E2
E4 2 nov 13

Rohda’76 E4 – Siveo ´60 E2

Door Beheerder | 4 november 2013 | Nieuws

Vandaag traden de jongens aan voor de eerste wedstrijd voor de competitie en wel voor een thuiswedstrijd tegen Siveo. Voor Luuk een wedstrijd met een bijzonder tintje, want Stijn, de aanvoerder van Siveo, is zijn vriend. Finn kon er deze wedstrijd niet bij zijn.

Tijdens het inlopen en inschieten bleek dat Brian al goed op dreef was, dat beloofde voor de tegenstander een zware dobber.

Al in de eerste paar minuten kreeg Aron een kans en maakten Yorick en Xander samen een mooie aanval. Het openingspunt kwam echter op naam van Siveo, want al na een paar minuten kwam het team van Rohda achter. Jammer, want Brian, Luuk en Rob waren er alle drie goed bij!

Dat kwaliteiten van Yorick en Xander samen zorgen na een minuut of 5 gelukkig al voor een gelijke stand. Het team van Rohda bleef goed overspelen met als resultaat een mooie kans voor Jonathan en een aanval later gaf Schnider een voorzet, waardoor Yorick de 2-1 kon scoren. Vanuit een zelfde aanval en voorzet maakte Xander de 3-1.

De wedstrijd ging verder, een hoekschop van Rob ging zeer hard, maar over. Luuk bewees zijn waarde voor het team en had een paar mooie, fanatieke verdedigingsacties.

De 4-1 komt op naam te staan van Schnider uit een vrije trap die hard langs het muurtje het doel vindt. Het laatste doelpunt in de eerste helft is voor Yorick, met een 5-1 voorsprong gaan we de rust in.

Op het nieuwe whiteboard is de taktiek voor de tweede helft besproken en niet onverdienstelijk, want al voor het publiek zijn posities weer had ingenomen, scoorde Jonathan en kort daarna maakte Yorick 7-1.

Tien minuten in de tweede helft komt er een counter van Siveo, maar Brian houdt het doel mooi klein en weet een doelpunt te voorkomen. Ook hierna vindt er goed samenspel plaats tussen de teamleden en maken Schnider en Yorick het af met een paar mooie doelpogingen. In de laatste tien minuten scoort Siveo nog een keer en Schnider eindigt de doelpunten reeks met 8-2. De wedstrijd wordt mooi geëindigd  met een goede kans voor Yorick die een prachtige voorzet van Aron kreeg.

Al met al een mooie start van de competitie, zowel de uitslag, maar ook het goede samenspel!
Ga zo door jongens!

 

Harro Blok

E4 2 nov 13

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>>


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie