0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 maakt diepe buiging
R1 16 nov 13

Rohda’76 maakt diepe buiging

Door Beheerder | 17 november 2013 | Nieuws

In de thuiswedstrijd tegen Soccer-Boys kwam Rohda’76 er niet aan te pas. De mannen in het blauw en wit moesten een diepe buiging maken voor de gasten uit Bleiswijk. Soccer-Boys domineerde op alle fronten en vertrok verdiend met drie punten op zak uit Bodegraven.

R1 16 nov 13

Pascal Hellingerwerf (10) gaat een luchtduel aan. Foto: Kees van der Wilk


Dat Rohda’76 nog met 0-0 de thee kon opzoeken, mocht opmerkelijk heten. Het strijdtoneel speelde zich voornamelijk af op de helft van Rohda’76. Met het grootste gemak combineerden de gasten door de linies van de thuisclub. Rohda’76 had geen passend verweer. Toch scheelde het niet veel of de Bodegraafse equipe was aan het begin van de tweede helft op voorsprong gekomen. Pascal Hellingerwerf kon alleen op het doel afstomen, maar zijn schot ging net voor langs. Vlak daarna dook invaller Tom Kleuver gevaarlijk op voor de goalie van Soccer-Boys. Ook zonder succes. Dat hadden de bezoekers aan de andere kant wel. In de 50e minuut weigerde de Rohda-defensie adequate in te grijpen, 0-1. Vervolgens kreeg Rohda’76 nog een kans om iets terug te doen, maar een inzet van Roel van der Put verdween langs de verkeerde kant van de paal. Een kwartier voor tijd onderstreepte Soccer-Boys de ware krachtsverhoudingen binnen de lijnen met nog een treffer, 0-2.


Aanstaande zaterdag staat er voor Rohda’76 geen competitiewedstrijd op het programma.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie