0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Sportlust’46 E3 – Rohda’76 E1 2-8 (0-3)
voetballer1

Sportlust’46 E3 – Rohda’76 E1 2-8 (0-3)

Door Beheerder | 17 november 2013 | Nieuws

Afgelopen zaterdag moesten we voetballen tegen Sportlust.In de 2 minuut scoorde Djonno de 0-1 uit een voorzet van Jason.Toen hadden veel kansen maar scoorden die kansen niet.En de 0-2 scoorde Jason met een mooi  assist van Djonno.Kort daarna scoorde Djonno de 0-3 uit een voorzet van mij.Wij mochten de 2de helft beginnen met de aftrap.Na 5 minuten in de 2de helft scoorde Jason de 0-4 uit een mooie snelle aanval van achter uit opgebouwd.Snel daarna scoorde Djonno de 0-5 na een mooie solo.En de 0-6 scoorde Wessel uit afgeslagen corner .Ook Rafi wist nog een doelpunt te maken zo werd het 0-7 .Kort daarna scoorde de tegenstander de 1-7 en de 2-7 omdat wij teveel met ze alle gingen aanvallen en vergaten te verdedigen.Vlak voor het fluit sinaal scoorde Jason de 2-8.

Giovanni  V Dijk

voetballer1


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie