Home » Sportlust’46 E3 – Rohda’76 E1 2-8 (0-3)
voetballer1

Sportlust’46 E3 – Rohda’76 E1 2-8 (0-3)

Door Beheerder | 17 november 2013 | Nieuws

Afgelopen zaterdag moesten we voetballen tegen Sportlust.In de 2 minuut scoorde Djonno de 0-1 uit een voorzet van Jason.Toen hadden veel kansen maar scoorden die kansen niet.En de 0-2 scoorde Jason met een mooi  assist van Djonno.Kort daarna scoorde Djonno de 0-3 uit een voorzet van mij.Wij mochten de 2de helft beginnen met de aftrap.Na 5 minuten in de 2de helft scoorde Jason de 0-4 uit een mooie snelle aanval van achter uit opgebouwd.Snel daarna scoorde Djonno de 0-5 na een mooie solo.En de 0-6 scoorde Wessel uit afgeslagen corner .Ook Rafi wist nog een doelpunt te maken zo werd het 0-7 .Kort daarna scoorde de tegenstander de 1-7 en de 2-7 omdat wij teveel met ze alle gingen aanvallen en vergaten te verdedigen.Vlak voor het fluit sinaal scoorde Jason de 2-8.