0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » VEP E6 – Rohda’76 E4
E4 9 nov 13 800x600

VEP E6 – Rohda’76 E4

Door Beheerder | 10 november 2013 | Nieuws

 

Zaterdag 9 november speelden we uit tegen VEP. Luuk kon er helaas niet bij zijn door een blessure. Als vervanger namen we Giovanni mee. Om kwart voor 11 trapten we af, met een scheidsrechter in driedelig pak. Door omzettingen begonnen we wat onwennig en kwamen we halverwege de eerste helft achter met 1-0. Ondanks de achterstand lieten de jongens niet de moed zakken, omdat we het gevoel hadden, dat hier wat te halen viel.

 

Na een peptalk in de rust, begonnen we met frisse moed aan de tweede helft. Na goed doorzetten van Schnider, scoorde Xander de gelijkmaker. Vanaf dat moment had Rohda het betere van het spel, wat zich uitbetaalde in een doelpunt van Schnider (1-2)Kort hierop scoorde Yorick de 1-3. Xander bepaalde de eindstand op 1-4 door een corner rechtstreeks in het doel te schieten. Waardoor het doelgemiddelde tussen de broers in zijn voordeel is.

 

Jonathan heeft deze wedstrijd zijn taak als linksback , als vervanger van Luuk, uitstekend ingevuld, terwijl dit niet zijn positie is. Giovanni bedankt voor je inzet!

 

Harro Blok

E4 9 nov 13 800x600

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie