Home » VEP E6 – Rohda’76 E4
E4 9 nov 13 800x600

VEP E6 – Rohda’76 E4

Door Beheerder | 10 november 2013 | Nieuws

Zaterdag 9 november speelden we uit tegen VEP. Luuk kon er helaas niet bij zijn door een blessure. Als vervanger namen we Giovanni mee. Om kwart voor 11 trapten we af, met een scheidsrechter in driedelig pak. Door omzettingen begonnen we wat onwennig en kwamen we halverwege de eerste helft achter met 1-0. Ondanks de achterstand lieten de jongens niet de moed zakken, omdat we het gevoel hadden, dat hier wat te halen viel.

Na een peptalk in de rust, begonnen we met frisse moed aan de tweede helft. Na goed doorzetten van Schnider, scoorde Xander de gelijkmaker. Vanaf dat moment had Rohda het betere van het spel, wat zich uitbetaalde in een doelpunt van Schnider (1-2)Kort hierop scoorde Yorick de 1-3. Xander bepaalde de eindstand op 1-4 door een corner rechtstreeks in het doel te schieten. Waardoor het doelgemiddelde tussen de broers in zijn voordeel is.

Jonathan heeft deze wedstrijd zijn taak als linksback , als vervanger van Luuk, uitstekend ingevuld, terwijl dit niet zijn positie is. Giovanni bedankt voor je inzet!