Home » Woerden E7 – Rohda’76 E4
E4 23 novb 13 1 800x590

Woerden E7 – Rohda’76 E4

Door Beheerder | 25 november 2013 | Nieuws

Voorafgaand aan de wedstrijd hebben we ons staan vergapen aan de kroonluchter van bekers die aan het plafond van Woerden hing! Je zag de fonkeling in de ogen van de jongens, de drive om te winnen was aangewakkerd. Het beloofde een pittige wedstrijd te worden, want Woerden E7 had tot nu toe sterk gespeeld.

Er waren veel supporters voor Rohda langs de lijn te vinden, die soms het geluid van de scheidsrechtersfluit overstemden, maar dat mocht de pret niet drukken.

Al na een minuut of 2 scoorde Yorick voor Rohda.

Daarna volgende een aantal mooie acties, onder andere van Rob die zijn werk in de verdediging goed oppakte. Woerden kreeg de bal en counterde richting het doel van Brian. Doordat Rob zijn mannetje stond bleef Rohda voor staan.

De aanvallen langs de linkerkant van het veld met Xander en Luuk zorgden voor een aantal spannende momenten voor de verdediging  en keeper van Woerden.

Echter tussen de 14de en 20ste minuut kreeg ook Woerden kansen die ook twee keer het doel troffen, waarvan 1 keer uit een corner.

Rohda liet het er echter niet bij zitten en na een goede actie tussen Xander en Schnider kon Schnider de stand weer gelijk trekken. Woerden bleef druk zetten maar trof naast de verdediging ook regelmatig Brian, waardoor de ruststand 2-2 bleef.

Voordat alle supporters het veld weer op waren bleek Yorick gescoord te hebben en stond Rohda met 2-3 voor.

In de tweede helft volgde wat acties waardoor Rohda de druk bleef opvoeren. Helaas bereikte een counter van Xander, Yorick en Schnider, Finn niet, jammer want hij stond vrij voor de goal.

Even later kregen zowel Finn als Jonathan doelpogingen, mede door de coachende aanwijzingen van Aron. Het was dan ook mooi dat Aron met zijn eerste goal van dit seizoen de eindstand op 2-4 bepaalde!

De laatste minuut werd het nog even spannend, de bal raakte de lat van het doel van Brian, hij zat er goed bij. Ook tijdens de penalty’s bleek Brian in goede vorm te zijn.

Tot nu toe ongeslagen, voert Rohda de ranglijst aan. NSV (nu tweede) en Esto zijn ook ongeslagen en we kijken als supporters uit naar deze wedstrijden.