0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 16 November: De cijfers en foto’s
Rohda 7 team foto 800x533

Zaterdag 16 November: De cijfers en foto’s

Door Beheerder | 19 november 2013 | Nieuws

Deze week een wat late cijfers en foto’s. De reden daarvan is dat afgelopen maandag de ledenvergadering is geweest en zo kunnen er een paar mededelingen van de vergadering meegenomen worden in deze rubriek.

Het bestuur nam afscheid van Cindy Laurens, Benjamin Rutjens en Martijn Hart. Nieuw in het bestuur zijn Nelleke Hoogendoorn, Coen van Meijeren, Kees de Jong en Sebastiaan Koolmees.
Het belangrijkste besluit wat er werd genomen is dat de bouw van de twee nieuwe  kleedkamers goed is gekeurd door de aanwezige leden. Als alles goed gaat, kan de eerste paal begin 2014 worden geslagen. We houden u hierover natuurlijk van op de hoogte.

Dan weer naar de cijfers van afgelopen zaterdag. Er werden 33 wedstrijden gespeeld, daarvan werden er 15 van gewonnen, 15 werden er verloren en er waren 3 gelijke spelen. Het doelsaldo was weer eens positief, we maakten er 107 en we kregen er 101 tegen.

Rohda 1 verloor met 2-0 van Soccer Boys 1. Rohda 2 stuurde BSC 2 met een 5-0 nederlaag naar huis. Rohda 3 verloor met 5-2 van Oosterheem 3. Rohda 5 was mede door de hattrick van Rein smit met 6-1 te sterk voor Berkel 4. Rohda 6 speelde met 2-2 tegen TAVV 7

Er was eens !!! Zo begint elk sprookje en het sprookje van Rohda 7 gaat maar door, nu werd de kraker tegen medekoploper Floreant 6 met 2-1 gewonnen.

Rohda A1 won met 8-0 van Linschoten A1 met oa de derde hattrick  van Jack van der Heiden dit seizoen.

Rohda B1 verllor de derby tegen ESTO B1 met 5-2. De c1 was met 5-0 te sterk voor ASW C1. Rohda D1 won met 4-2 van Alphense Boys D3. Rohda E1 behaalde de punten binnen met een 8-2 overwinning op Sportlust E3. F1 speelde met 2-2 gelijk tegen Alphense Boys F4.

Rubriek dubbelle cijfers:
Rohda E3 – ARC E6 10-0
Rohda C2 – UNIO C2 11-2

Rohda’76 7 in het nieuw gestoken door sponsor Welex
Rohda 7 team foto 800x533


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie