0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 9 november : De cijfers en foto’s
F1 9 nov 13

Zaterdag 9 november : De cijfers en foto’s

Door Beheerder | 10 november 2013 | Nieuws

Om deze week maar eens gelijk met de deur in huis te vallen, Rohda’76 1 heeft zich grandioos gerevancheerd na de nederlaag tegen DCV. Bij koploper Berkel behaalde de mannen van coach Edwin Kluivers  met goed voetbal en veel strijd een verdiende 2-1 overwinning met. De doelpunten werden gemaakt door Dick v Dam en Joel Branger.

 

Op deze zaterdag werden er 30 wedstrijden gespeeld, daarvan werden er 13 van gewonnen – er waren 7 gelijke spelen en er werd 10 keer verloren. Na weken lang een negatief doelsaldo gehad te hebben , is er deze week eindelijk weer eens een positief saldo te vermelden, We maakten er 78 en we kregen er 52 tegen.

 

Rohda 2 speelde met 1-1 gelijk bij ARC5. Een knap gelijkspel werd er door het 3e elftal behaald met 2-2 werd er gelijk gespeeld bij BVCB 4. Ook het 4e speelde gelijk met 3-3 tegen BSC 4. Om in de gelijke spelen te blijven het 5e speelde gelijk met 1-1 bij Be Fair 6. Rohda 6 ging met 7-0 ten onder bij Be Fair 10

 

Het sprookje bij het 7e gaat maar door, ook de vijfde wedstrijd werd tot winst omgezet. Met 2-1 werd er gewonnen van Soccer Boys 6. As zaterdag spelen de mannen de topper tegen Floreant 6 die ook al zijn wedstrijden wist te winnen.

 

Een paar positieve wedstrijden van de jeugd die uitgelicht worden.
Rohda B1 wint met 3-0 van Alphense Boys B4. De C1 wint de derby tegen Zwammerdam C1 met 5-2. Rohda C2 wint in de een spannende wedstrijd met 3-2 van Woerden C2. Rohda D5 won in zijn eerste wedstrijd met 7-0 van NSV D3m.

 

De meisjes van Rohda D4m speelde een pracht van een wedstrijd, met 7-0 werd er gewonnen van BVCB D10M. Rohda E2 was met 5-2 te sterk voor Olympia E4. Heel spannend was het bij de E5, maar met een 5-4 overwinning bleven de punten in Bodegraven. Een voetbal demonstratie was er van de F1, met het tikkie tak voetbal ala Barcelona werd er met 8-0 gewonnen van Voorschoten F3

 

F1 9 nov 13

De foto’s van deze zaterdag kunt u vinden op ons Facebook >>> 

 

Alle foto kunt u altijd bekijken op ons fotoalbum >>>

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie