0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Alphense Boys E7- Rohda E4
E4 14 dec 13 1 800x600

Alphense Boys E7- Rohda E4

Door Beheerder | 15 december 2013 | Nieuws

Na het goede spel van vorige week tegen Esto, wilden de jongens de goede lijn doortrekken. Brian was er weer niet bij, hierdoor stond Xander wederom op het doel.  Vol goede moed begonnen we de wedstrijd, maar kwamen met 1-0 achter, door een goed voetballend Alphen. De 1-1 kwam tot stand na  een prachtige solo actie van Yorick die met veel rust de keeper uitspeelde en met links binnenschoof.  Rohda zette druk naar voren, hierdoor werd er achterin  ruimte weggegeven en kwam Alphen op 2-1. Rohda liet de koppies niet hangen en ging op zoek naar de gelijkmaker, na een voorzet van Finn scoorde Schnider de zeer verdiende 2-2, omdat er ook al een aantal keren het aluminium werd geraakt. In de rust werden de puntjes op de i gezet, om de wedstrijd binnen te halen.

In de tweede helft kwam Rohda opnieuw achter met 3-2. De jongens waren onder de indruk van het gejuich van de vele Alphense supporters, maar wisten dat het nu echt moest gebeuren. Vanaf dit moment werd er een tandje bijgeschakeld. Dit kwam gelijk tot uiting in het spel, de 3-3 kwam van de schoen van Yorick. Hierna was het verzet gebroken en kon Schnider de 3-4 binnenschieten. Jonathan bleek in voetballend opzicht van grote waarde en speelde een uitstekende wedstrijd. Ook Rob stoomde op naar voren en zaaide verwarring in de Alphense verdediging. De 3-5 en 3-6 werden door Yorick gemaakt, die uitstekende zaken deed als spits en alweer zijn derde hattrick maakte. In het slotsignaal werd de 3-7 gescoord na een mooie dieptepass van Finn op Yorick. Helaas werd deze door de scheidsrechter afgekeurd.  Na deze overwinning is de E4 ongeslagen winterkampioen, dit werd met een klein feestje gevierd in de kantine van Rohda.

E4 14 dec 13 1 800x600   E4 14 dec 13a 800x600

Nu komt de winterstop er aan. Schnider zal in deze periode geopereerd worden, wij wensen hem als team sterkte en beterschap toe!!

Iedereen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling , we hopen op een sportieve voortzetting in 2014!!

Harro Blok


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie