0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Jong en oud slaan eerste paal bij Rohda’76

Jong en oud slaan eerste paal bij Rohda’76

Door Beheerder | 29 december 2013 | Nieuws

Op zaterdag 4 januari verdwijnt bij Rohda’76 rond 16.00 uur de eerste heipaal in de grond. Die markeert de start van de bouw van twee nieuwe kleedkamers, de nummers negen en tien. Dirk de Jong en Noah Smit brengen het heiblok in beweging. Ofwel, het oudste en jongste lid van de voetbalclub aan de Broekveldselaan. ,,Op die manier willen we de historie en toekomst van onze vereniging weergeven,’’ zo verklaart voorzitter Arjan Griffioen de keuze voor de twee ‘heiers’.

De 4-jarige Noah Smit traint bij de ukkies, terwijl Dirk de Jong in 1976 één van de oprichters van Rohda was. In die haast 40 jaar ontpopte de bijna 83-jarige De Jong zich als een super-vrijwilliger. Zijn bezigheden bleven ook bij de KNVB niet onopgemerkt. Nadat De Jong in 1983 al met een zilveren speld was onderscheiden, kreeg de Bodegraver anderhalf jaar geleden de gouden speld op het revers geprikt.
Aansluitend op de heiceremonie begint in de Rohda-kantine de nieuwjaarsbijeenkomst. De bouw van de twee nieuwe kleedkamers vergt een klein half jaar. Na de zomervakantie van 2014 neemt Rohda’76 de nieuwe kleedkamers in gebruik.

alt

Dirk de Jong, hier bij de uitreiking van de gouden speld in 2012, slaat met het jongste Rohda-lid de eerste paal voor de nieuwe kleedkamers. Foto: Kees van der Wilk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie