0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Oude glorie springt in de voetbalsloffen
Rohda oud

Oude glorie springt in de voetbalsloffen

Door Beheerder | 22 december 2013 | Nieuws

 

 

Op zaterdag 4 januari houdt Rohda’76 haar traditionele nieuwjaarsbijeenkomst. Dan is iedereen welkom in de kantine aan de Broekveldselaan, leden en niet-leden. Naast het uitwisselen van de beste wensen voor het nieuwe jaar valt er voor zowel leden als belangstellenden nog veel meer te beleven. Zo verzorgen de selectiespelers in de ochtenduren een voetbalclinic voor de C-junioren en D-,E- en F-pupillen. Aan het begin van de middag vermaken de senioren zich bij het vijf tegen vijftoernooi. En rond de klok van vier uur gaat de eerste paal de grond in voor de bouw van twee nieuwe kleedkamers. Het oudste en jongste lid van de vereniging brengen het heiblok voor de eerste klappen in beweging. Voor die tijd – om 14.00 uur – komt op het hoofdveld de clubtop uit 1994 in actie. Dat elftal veroverde bijna 20 jaar geleden onder leiding van trainer André Eggerding de titel in de vierde klas en promoveerde voor het eerst in de verenigingsgeschiedenis naar de derde klas. Een elftal bestaande uit andere oudgedienden is de tegenstander. Meer informatie op www.rohda76.nl.

 

Rohda oud

 

Foto: Het eerste elftal van Rohda’76 in het seizoen 1993-1994.

Achterste rij vlnr: Bert Visser (assistent-scheidsrechter), Henri Uithol, Piet Spannemaker, Michel Glasbeek, Kees de Jong, Joost de Bruijn, Ton van Leeuwen, Pieter van Vliet, Leo Oosterloo (elftalleider) en André Eggerding (trainer).
Voorste rij vlnr: Dennis Lutjes, Ad van den Herik, André Groot, Paul Kooistra, Remco Havenaar, Wiebe Zwaan, Dick de Jong en Jos Lutjes (regelateur). Danny en Patrick Binnendijk zijn de pupillen van de week.

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie