0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 blijft in de gevarenzone
Rohda 1 30 nov 13 Chris Nap 800x533

Rohda’76 blijft in de gevarenzone

Door Beheerder | 1 december 2013 | Nieuws

Het wil dit seizoen maar niet lukken met Rohda’76. De Bodegravers bezetten de voorlaatste plaats. Slechts twee keer wisten de mannen van Edwin Kluivers tot winst te komen. Evenzovele keren deelde Rohda’76 de punten met een tegenstander. De overige confrontaties bleven de Bodegravers achter met lege handen. Zo ook afgelopen zaterdag tegen Zestienhoven. Met maar liefst 1-5 ging Rohda’76 de bietenbrug op. De gastheren waren niet in staat om de ‘vliegveldploeg’ ook maar enige pijn te doen. In de eerste helft kwam Rohda’76 tot welgeteld één kans. Die was niet besteed aan de mee naar voren gestoomde rechtsback Jaap Veldhuijzen. Toen leidden de bezoekers al met 0-2. Via Roel van der Put wist Rohda’76 na de thee zowaar wat terug te doen. Dat gebeurde overigens pas nadat Zestienhoven nummer drie achter doelman Jeroen Kok had gewerkt, 1-3. In de slotfase onderstreepte Zestienhoven met nog twee treffers wie de bovenliggende partij was, 1-5.
Komende zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij VVOR. De wedstrijd in Rotterdam begint om 14.30 uur.

Rohda 1 30 nov 13 Chris Nap 800x533

Aanvaller Chris Nap legt het af tegen een verdediger van Zestienhoven. 
Foto Kees van der Wilk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie