Home » Rohda’76 D1 wint laatste competitiewedstrijd in 2013
voetballer3

Rohda’76 D1 wint laatste competitiewedstrijd in 2013

Door Beheerder | 20 december 2013 | Nieuws

Na de nederlaag van vorige week tegen Woerden D1 is afgelopen week hard getraind op het combinatiespel. De dame en heren hebben goed hun best gedaan tijdens de trainingen, dit was te zien in de thuiswedstrijd tegen BSC’68 D1.

Vanaf het begin werd er goed gevoetbald. Er werd goed samengespeeld en vrij snel werd dit beloond met een doelpunt. Joppe stuurde Duncan weg, die alleen voor de keeper kwam en de 1-0 scoorde.

Na het doelpunt zette BSC’68 ons druk en vergat men te voetballen. Uit een aanval aan de rechterkant kwam de gelijkmaker. Dit was tevens de ruststand. (1-1).

In de rust heeft de begeleiding de speelster/spelers de nadruk gelegd om ook onder druk te blijven voetballen. Er waren weer goede combinaties te zien in de tweede helft en die werden beloond met een goal. Joppe kwam via de rechterkant door de verdediging van BSC’68 heen en plaatste de bal voor het doel, waar Chimène vrij stond en de 2-1 op het scorebord zette. Rohda’76 bleef daarna overeind, zodat de laatste competitiewedstrijd van 2013 in een overwinning eindigde.

Dame en heren, jullie hebben goed gespeeld!

De eerstvolgende competitiewedstrijd is op 18 januari. Dan spelen we een uitwedstrijd tegen de koploper, Zevenhoven D1.

Namens de begeleiding wens ik jullie fijne kerstdagen en een sportief 2014 toe!