Home » Rohda’76 E4 – Esto E7
E4 7 dec 13

Rohda’76 E4 – Esto E7

Door Beheerder | 9 december 2013 | Nieuws

Deze week een derby! Altijd spannend, maar uiteindelijk een wedstrijd die met grote cijfers door Rohda werd gewonnen.

De eerste drie doelpunten speelden Jorick en Schnider goed samen wat resulteerde in een 3-0 voorsprong. Aan het eind van de eerste helft verslapte de aandacht iet waardoor wij iets onder druk kwamen . Achtereenvolgens scoorde Schnider, Jorick, Schnider. De 4-0 kwam ook op naam van Schnider, maar nu vanuit een eigen actie.

Xander stond deze wedstrijd op het doel (een verdedigende positie gaat hem goed af), omdat Brian afwezig was. Hij stond zn mannetje, maar kon niet voorkomen dat Esto hem toch een keer passeerde. De ruststand van 4-1.

In de rust wat technisch/tactisch uitgelegd aan de verdedigers Luuk en Rob en aan onze mid mid

Wat goed uitpakte in het restant van de wedstrijd.

De tweede helft bestond weer uit een hattrick voor Jorick,(zijn derde) maar daarvoor was het Jonathan die het doel vond via een voorzet van Schnider; 5-1!

De 6-1 kwam van de voet van Jorick tegen de lat, tegen de keeper en vond het doel. Het 7de en 8ste doelpunten scoorde Jorick via een kopbal.

Uiteindelijk scoorde ook Finn na een prachtig gegeven voorzet van Yorick ,die ook Finn zijn doelpunt gunde en bracht hij de eindstand op 9-1.

Natuurlijk een mooi resultaat om trots op  te zijn, maar bovenal is er weer goed samen en overgespeeld!