0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 sluit af in mineur
Rohda 1 14 dec 13 Chris Nap 800x534

Rohda’76 sluit af in mineur

Door Beheerder | 15 december 2013 | Nieuws

In de laatste competitiewedstrijd van 2013 bewees Rohda’76 zichzelf een slechte dienst. De Bodegravers verloren van concurrent Victoria’04 met 1-2. Op de hobbelige grasmat van De Broekvelden bevestigde het povere spel de lage klassering van beide ploegen. Aan ijver ontbrak het de 22 spelers niet, maar van oogstrelend voetbal was bepaald geen sprake. De twee laagvliegers kregen over en weer wat kansjes. Via Roy Snijder en Pascal Hellingerwerf was Rohda’76 dicht bij een treffer. Die viel tien minuten na rust aan de andere kant, 0-1. Vijf minuten later trok Chris Nap de stand weer gelijk door de bal subtiel langs de Victoria-goalie te tikken. Die vreugde was van korte duur, want even daarna liet doelman Jeroen Kok zich verrassen door een schot van afstand, 1-2.
Door de pijnlijke nederlaag sluit Rohda’76 het kalenderjaar af met een voorlaatste plaats op de ranglijst. De opdracht voor de eerste helft van 2014 laat zich eenvoudig raden: punten halen om uit de klauwen van het degradatiemonster te blijven. Te beginnen op 18 januari. Dan komt PPSC naar Bodegraven.
 
Rohda 1 14 dec 13 Chris Nap 800x534
Het doelpunt van Chris Nap was niet voldoende voor één of drie punten. Foto Kees van der Wilk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie