0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Sportlust E7 – Rohda 76 E4
zwarte-piet-15

Sportlust E7 – Rohda 76 E4

Door Beheerder | 1 december 2013 | Nieuws

 

Nadat iedereen op tijd was gingen wij vol goede moet richting Woerden,de jongens hadden er  veel zin in. Dit kwam mede door het mooie weer.

Na een rommelige ,maar goede warming up konden we beginnen,met de leider van Sportlust als scheidsrechter ,omdat de echte te laat was. Na een blessure van Luuk(bal in z’n maag) kwamen we door omzettingen en onwennigheid op achterstand 1-0. Echter liet Rohda  de moet niet zakken en door van achteruit goed op te bouwen werd Schnider bereikt die een geweldige voorzet gaf die Yorick weer op zijn beurt prima tegen de touwen werkte. Zo was de ruststand 1-1

De rust werd op het veld gedaan,wat wel snel ging ,maar wel lastig was om de laatste puntjes te bespreken. Toch hebben we dit gedaan en het geloof in de overwinning was er weer. Zo ging het team weer vol goede moet de tweede helft in. Wat resulteerden in  kansen van Rob(1x) Aron  (2x afstandschot) die net overgingen en meerdere kansen voor Finn,Xander en ook Schnider!

Deze laatste gaf ook nog twee keer een prima voorzet op Yorick die wederom goed afrondde op doel en de stand op 1-3 zette. Door een wissel van Rob namen we iets risico,maar ieder een wilde graag spelen. Zo kwam Sportlust nog terug tot 2 – 3. Maar de mannen van de E4  hebben de wedstrijd op een professionele manier uitgevoetbald,met het idee dat de 3 punten het belangrijkste waren

Prima gedaan en petje af,ga zo door!!

Harro Blok

zwarte-piet-15

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie