0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Sv Nieuwkoop E2 – Rohda’76 E1 1-3 (0-1)
voetbal87

Sv Nieuwkoop E2 – Rohda’76 E1 1-3 (0-1)

Door Beheerder | 8 december 2013 | Nieuws

Vandaag stond de ontmoeting met de nummer vier uit de stand op het programma SV Nieuwkoop E2. SV Nieuwkoop is een goede compact spelende ploeg  met een goede verdediging. Hier hadden we de jongens voor de wedstrijd al voor gewaarschuwd . Vanaf de aftrap bleek dit ook wel  Nieuwkoop heeft de zelfde spel opvatting als die van ons van achteren voetballend opbouwen . Het was vanaf het begin gelijk een leuke wedstrijd om naar te kijken zonder dat er heel veel kansen waren . Ondanks dat nieuwkoop lekker opbouwde konden ze geen kansen creëren  wand de verdediging van Rohda (Remco en Stijn) stond als een huis . De aanvallen van Rohda waren een stuk gevaarlijker de eerste groten kans  van Djonno na om spelen van de keeper werd door een speler van de lijn gehaald. De tweede groten kans van Jason werd goed gered door de keeper van Nieuwkoop. Ui t een in draaiende hoekschop van Djonno zat de keeper mis en zo kwam naar 18 minuten de 0-1 op het bord. Voor rust probeerde Nieuwkoop nog de gelijkmaker te scoren  maar verder dan een gevaarlijk schot van Nieuwkoop kwam het niet en deze werd goed gepakt door Noah . In de rust hadden we nog wat kleine dingetjes om gezet. De tweede helft ging weer op en neer . En bleef een leuke wedstrijd om naar te kijken . Toch kwamen we snel na rust op 0-2 uit een hoeschop van Djonno kopte Rafi goed in . Na de 0-2 ging Nieuwkoop steeds verder op schuiven hierdoor ontstond er heel veel ruimte voor onze snelle aanvallers . Met namen Jason was een plaag voor de Nieuwkoop verdedigers . Het was ook Jason die uit een snelle counter de 0-3 binnen mocht schieten. De wedstrijd leek gespeeld  en zo liepen er ook een paar spelers van Rohda bij dit werd ook gelijk afgestraft door nieuwkoop  . Door dat Wessel te veel ruimte weg gaf aan zijn tegenstander en Remco niet instapte mocht de spits van nieuwkoop met behulp van de paal de 1-3 scoren . Even leek het erop dat nieuwkoop terug was in de wedstrijd maar binnen een aantal minuten was het Rohda die de wedstrijd uitspeelden en met een aantal gevaarlijken counters dicht bij de 1-4 was. Het was de zes de overwinning op rij . Volgende week wacht de laatste wedstrijd voor de winterstop en komt Olympia op bezoek. 

Ehrhard v Dijk

voetbal87


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie