0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » TAVV 2- Rohda 2
voetballer2

TAVV 2- Rohda 2

Door Beheerder | 13 december 2013 | Nieuws

Na een mooie 6-1 overwinning op Kamerik, stond deze week Tavv 2 op het programma. De heen wedstrijd tegen Tavv was geëindigd in een 4-2 overwinning voor Rohda door een zeer sterke tweede helft. De boodschap die we tijdens de bespreking mee kregen was om te spelen zoals de tweede helft van de heen wedstrijd: Volle druk naar voren. Na het bespreken van het een en ander gingen we richting ter aar.

De opstelling was als volgt:

Bart;

Guido, Jeroen, Martin, Patrick;

Wouter(60.Joel), Jan-Willem, Koen(45. Niels);

Tom, Baruch, Jaap(80.Edwin).

Bank: Niels, Edwin, Joel

Rohda 2 begon sterk aan de wedstrijd tegen Tavv creëerde kansen en speelde vol op de aanval. Dit aanvallende spel werd na 10 minuten beloond met een goede goal door Baruch na een mooie individuele actie van Tom. Dit sterke spel van Rohda 2 zakte na de goal snel weg, en zo kon Tavv meer en meer in de wedstrijd komen. Dit resulteerde in wat kleine kansjes voor de thuisploeg. De wedstrijd ging gelijk op, beide team creëerde kansen maar niet doorslaggevend. Na ongeveer 35 minuten kreeg Tavv een corner en deze werd goed ingekopt, 1 – 1. Met deze stand gingen de teams thee drinken.

Na de rust bleef Koen achter in de kleedkamer en verving Niels hem waardoor Jan-Willem op linkshalf ging spelen. De tweede helft was vooral 1-richtingsverkeer, met af en toe een uitbraak van Rohda. Tavv kreeg veel kansen, maar werden niet afgemaakt, mede door goed verdedigings- en keeperswerk. Het lijkt een gelijkspel te worden, maar dan in de 85ste minuut krijgt Baruch een bal in de voeten aangespeeld, ziet de voor wouter ingevallen joel vertrekken en geeft de bal precies op maat. En zoals iedereen weet heeft joel maar een kans nodig, en schuift de bal onder de keeper door. 1-2 voor Rohda. Nu was het van belang niks meer te incasseren, en de ballen naar de lokale tennisclub van Ter aar te schieten. Zo gezegd zo gedaan. Toen daar het eindsignaal klonk was de vreugde groot en had Rohda opnieuw een knappe en belangrijke overwinning geboekt.

Na deze overwinning staat de teller maar liefst op 13 punten uit 5 wedstrijden, en staat Rohda op de derde plaats op de ranglijst en op de eerste plaats  in de tweede periode. Volgende week(morgen al) staat de kraker tegen Zwammerdam op het schema.

Jeroen van der Zanden

voetballer2


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie