0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 7 december: De cijfers en foto’s
VR 1 7 dec 13

Zaterdag 7 december: De cijfers en foto’s

Door Beheerder | 8 december 2013 | Nieuws

Deze zaterdag zijn er 32 wedstrijden gespeeld waarvan er 17 van werden gewonnen, twee maal was er een gelijkspel en er waren 13 nederlagen. We maakten 112 doelpunten en we kregen er 87 tegen.

Rohda 1 zit helaas in de hoek waar de klappen vallen, ondanks dat er goed werd gevoetbald verloren ze met 4-2 van de nummer 2 VVOR. As zaterdag wordt de cruciale wedstrijd gespeeld tegen Victoria’04 1. Beide ploegen staan nu op de één na laatste plaats met acht punten.

Rohda 2 pakte in de laatste minuut door een wereld goal van Joel branger en prachtige 2-1 overwinning op TAVV 2. Door dit reultaat staat het 2e nu 3e en eerste in de tweede periode.

Rohda 3 behaalde een mooie 3-2 overwinning op Spirit 4. Na de nederlaag tegen TAVV 4 staan de mannen van het vierde elftal op een  teleurstellende 11e plaats.
Rohda 6 kreeg een pak slaag van Siveo 5, met 11-0 werd er verloren. Met maar 3 punten, 15 doelpunten voor en maar liefst 74 doelpunten tegen staan ze troosteloos op de laatste plaats.

Rohda 7 herstelde zich weer na twee nederlagen en wonnen met 6-2 van DSO 18 en staan keurig op de derde plek en strijden nog volledig mee voor de eerste plaats.

Vrouwen 1 leed een 3-1 nederlaag tegen Siveo VR1

Deze week aandacht voor de C junioren die het allemaal uitstekend doen.
De C1 staat ongeslagen op de tweede plaats met 1 punt minder als de koploper, maar Rohda C1 heeft twee wedstrijden minder gespeeld.

Rohda C2 pakte in een spannende wedstrijd een mooie 4-3 overwinning op koploper Jodan Boys C4. Door deze overwinning staat de C2 op een 2e plek met 3 punten minder als de koploper en een wedstrijd minder gespeeld.

Rohda C3 blijft door een 11-2 overwinning op UNIO C4 koploper samen met VEP C2, en laat dat nu de tegenstander zijn voor as zaterdag. Dat beloofd een mooie spannende strijd te worden in Woerden

Rohda C4 wat in een poule uitkomt met bijna allemaal teams uit de bollenstreek, gaat na een mooie 6-3 overwinning op Foreholte C9 ongeslagen aan de leiding

Kortom het gaat tot nog allemaal uitstekend met onze C junioren.

Zoals al eerder aangekondigd wordt er op 28 december de Rohda Dart Trophy gehouden. Het beloofd een mooi spektakel te worden. Wil je mee doen aan het dart toernooi, geef je dan op via kvdwilk@xs4all.nl De organisatie hoopt op 32 deelnemers, de teller staat nu op 21 man dus schrijf je snel in.

VR 1 7 dec 13

Deze week zijn er foto’s gemaakt van Rohda 1, VR1, C3 en de E4 die kunt u bekijken op:

Rohda76 mijnalbum Klik hier >>>

Facebooh Rohda’76 Klik hier >>>


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie