Home » Beloftevolle herstart Rohda’76
Rohda 1 Arnoud Troost 18 jan 14 800x534

Beloftevolle herstart Rohda’76

Door Beheerder | 19 januari 2014 | Nieuws

Rohda’76 is de tweede helft van de competitie goed begonnen. Anders dan de krappe 2-1 marge doet vermoeden, kwamen de Bodegravers thuis tegen PPSC nauwelijks in de problemen. In aanloop naar de ouverture in het nieuwe kalenderjaar liet het keurkorps van coach Ed Kluivers al bemoedigende oefenresultaten noteren: 6-0 tegen RVC’33 en 4-0 tegen nota bene tweedeklasser TAVV.

Voor het ‘echie’ trokken de blauwwitten die stijgende lijn door, want tegen PPSC was Rohda’76 de bovenliggende partij. Dat resulteerde halverwege de eerste helft in de openingstreffer door Joël Branger. De middenvelder was het eindstation van het voorbereidende werk door Pascal Hellingerwerf en Arnoud Troost. Na een uur spelen dook Troost alleen voor de keeper op. De snelle aanvaller koos voor een schot in de verre hoek, 2-0. ,,We hebben met hard werken de overwinning over de streep getrokken. Eigenlijk hebben we PPSC geen kans gegeven,’’ analyseerde Troost de driepunter.

Rohda 1 Joel Branger 18 jan 14 800x533

Dat de Schiedammers net voor tijd via een toevalstreffer de eer redden was slechts van statistische waarde. Komende zaterdag speelt Rohda’76 in Schoonhoven tegen de gelijknamige vereniging. De wedstrijd in de zilverstad begint om 14.30 uur.
Foto 1: Doelpuntenmaker Arnoud Troost zorgt voor dreiging.Foto Kees van der Wilk.
Foto 2: Vreugde in het Rohda-kamp na de 1-0 door Joël Branger. Foto Kees van der Wilk