0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Boris van Es nieuwe trainer Rohda’76

Boris van Es nieuwe trainer Rohda’76

Door Beheerder | 5 januari 2014 | Nieuws

Rohda’76 weet zich voor het volgende voetbalseizoen verzekerd van een nieuwe trainer: Boris van Es. In augustus neemt de 39-jarige Bodegraver het stokje over van Edwin Kluivers, de huidige coach van de Bodegraafse hoofdmacht. Dat maakte voorzitter Arjan Griffioen afgelopen zaterdag bekend tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Rohda’76.

alt

Van Es is geen onbekende op het sportcomplex aan de Broekveldselaan. Hij kwam als voetballer namelijk enkele seizoenen uit voor het eerste elftal van Rohda’76. Daarin onderscheidde hij zich – naast een goede passing en traptechniek – vooral door onverzettelijkheid en een winnaarsmentaliteit. Ook droeg Van Es het shirt van Esto, Jong-Excelsior, Ona, Alphense Boys, Olympia en DHC. Als trainer was hij onder andere assistent-trainer bij het Woerdense Sportlust en Alphense Boys. Momenteel heeft Van Es het vlaggenschip van zondagderdeklasser Alphen onder zijn hoede. Ruud van der Marel, voormalig eerste elftalspeler, gaat de taak van assistent-trainer op zich nemen.
Voor de training en coaching van het tweede elftal heeft Rohda’76 met Arjan Blom een overeenkomst gesloten. Geen onbekende bij Rohda’76, want Blom traint al enkele seizoenen de A-junioren.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie