0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Bouw kleedkamers bij Rohda’76 van start
eerste paal 4 jan 14

Bouw kleedkamers bij Rohda’76 van start

Door Beheerder | 5 januari 2014 | Nieuws

De bouw van twee nieuwe kleedkamers bij Rohda’76 is zaterdag 4 januari officieel van start gegaan. Voorafgaand aan het proosten op het nieuwe jaar sloegen het oudste verenigingslid Dirk de Jong en de jongste telg Noah Smit de eerste paal. Die feestpaal zakte onder groot applaus van de vele aanwezigen in de grond.

Vanwege de toename van het aantal leden heeft de vereniging die extra kleedkamercapaciteit hard nodig. De bouw beslaat ongeveer een half jaar. Hoofdaannemer is de Bodegraafse firma Van den Oudenrijn, maar ook Rohda-vrijwilligers helpen een handje mee. Namens de vereniging coördineert bestuurslid Ton Böhmer alle werkzaamheden. De investeringskosten bedragen ongeveer 50.000 euro. Dat bedrag wist de vereniging met behulp van sponsoren en de opbrengst uit tal van acties bij elkaar te sparen. De ingebruikname is voorzien in augustus van dit jaar.

eerste paal 4 jan 14

 Noah Smit en Dirk de Jong zitten klaar voor het slaan van de feestpaal. Foto: Kees van der Wilk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie