0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Derby met feestelijke aankleding
balllon

Derby met feestelijke aankleding

Door Beheerder | 31 januari 2014 | Nieuws

Aanstaande zaterdag 1 februari speelt het eerste elftal van Rohda’76 thuis tegen CVC Reeuwijk. Ons vlaggenschip kan de drie punten goed gebruiken. Om de spelers tot grote daden te stimuleren, grijpt de activiteitencommissie de derby aan om tal van feestelijkheden te organiseren. Zo spelen de F1 pupillen van Rohda’76 en CVC een voorwedstrijd. Die begint om 12.45 uur. Vanaf 13.30 uur krijgen alle pupillen van Rohda’76 een ballon. Die gaan tussen 14.15-14.30 uur de lucht in. Daarna stappen de teams van Rohda’76 en CVC het veld op. En net als bij een heuse eredivisiewedstrijd worden de spelers van beide elftallen geëscorteerd door de F1-pupillen van de twee verenigingen. Voor de inwendige mens staat er typische winterkost klaar: erwtensoep. Na het laatste fluitsignaal op het veld, zorgt Party-XL voor muziek in de kantine.  Kortom, voldoende redenen om zaterdagmiddag naar ons sportcomplex te komen.

balllon


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie