0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda Business Club bezoekt Van Tol Retail
RBC.VanTol 1

Rohda Business Club bezoekt Van Tol Retail

Door Beheerder | 21 januari 2014 | Nieuws

Voor haar leden organiseert de Rohda Business Club (RBC) periodiek bijeenkomsten en uitstapjes. De ene keer staat een actueel thema of een bedrijfsbezoek centraal, de volgende keer ligt de nadruk meer op een activiteit met een ontspannen en ongedwongen karakter.


Vorige week bracht een delegatie van de RBC een bezoek aan Van Tol Retail. Dit Bodegraafse familiebedrijf bevindt zich op het bedrijventerrein Broekvelden. ,,Wij leveren onze producten aan 117 supermarkten, 198 buurtwinkels, 280 rijdende de winkels en 107 recreatiemarkten in heel Nederland,’’ hield commercieel directeur Michael van den Hurk het 21-koppige bezoek voor.
Het bestuur van de RBC bestaat uit voorzitter Erik Dijk, Marco Kastelein (Planje Accountants), Willem Zuyderduyn (Rabobank), Wulfred Beijeman (Kubus) en Danny de Vries.
Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met Erik Dijk. Hij is telefonisch bereikbaar via 06-53707378 of e.dijk@casema.nl.
www.rohda76.nl/business-club-

RBC.VanTol 1

De leden van de Rohda Business Club luisteren geïnteresseerd naar Michael van den Hurk – geheel links – van Van Tol Retail.
Foto: Danny de Vries


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie