Home » ROHDA’76 2-SIVEO 2
R2 18 jan 14

ROHDA’76 2-SIVEO 2

Door Beheerder | 19 januari 2014 | Nieuws

Na een aantal weken rust te hebben gehad begon de bal op 18 januari weer te rollen. Na een korte maar goed voorbereiding, winst tegen ARC 2 en Woubrugge 2, ging het vandaag weer om de knikkers. Gezien het feit dat we dit jaar graag weer voor promotie willen voetballen kunnen we het ons niet veroorloven om puntverlies te lijden.

Met een wat gewijzigde opstelling ten opzichte van voor de winter betraden we met de volgende namen het veld:

Bart-Mark- Marius- Jeroen- Patrick- Johan- Niels- Jan Willem- Rick- Baruch- Koen L

Wissels: Guido- Wouter- Jaap

1e helft

In de eerste helft werd al snel duidelijk dat goed voetbal moeilijk zo worden. Een zeer zacht veld, een tegenstander die alleen de lange bal hanteert en een scheidsrechter die alles doodfloot zijn geen ideale ingredienten voor een leuke pot voetbal. Wel geteld een kans viel er in de eerste helft te noteren. Een corner belandde via de kluts bij Rick voor zijn voeten, deze schrok ernstig waardoor er slechts een rolletje geproduceerd kon worden. SIVEO stelde er bar weinig tegenover. Zo gingen we met een 0-0 stand rusten.

2e helft

Met Guido in de plaats van Patrick vingen we de tweede helft aan. Geen ander spelbeeld. Geen kansen, wel pech. Rick en Mark moesten het veld met een vervelend aanziende blessure verlaten. Ook Jaap en Wouter konden het tij niet keren. Een vermeende ovetreding op Max, deze viel in nadat we al 3 maal gewisseld hadden, werd niet beloond met een strafschop. Een beetje geluk aan onze zijde ook dat we de wedstrijd toch niet verloren. Bart miste een corner, welke gelukkig ruim over geschoten werd. 0-0 zou de eindstand blijven.

In een draak van een wedstrijd zat er niet meer in dan een gelijk spel. Een punt dat we koesteren, maar niet veel mee opschieten. Dan volgende week maar, asl we op bezoek gaan bij FC Rijnvogels, de trotse koploper.