Home » Rohda’76 F5 – Nieuwerkerk F16
F5 18 jan 14

Rohda’76 F5 – Nieuwerkerk F16

Door Beheerder | 19 januari 2014 | Nieuws

Voor de winterstop heeft de F5 de eerste thuiswedstrijd met 3-0 gewonnen van BSC ’68 F6.

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Nieuwerkerk F16 op het programma.

De jongens van de F5 stonden te trappelen om na de winterstop weer te mogen spelen!

En wat was het spannend! Bram deed in de eerste minuut een voorzet die via de keeper in het doel terecht kwam, 1-0.
Daarop volgde 1-1, 1-2, 2-2 door een doelpunt van Bram en met nog een doelpunt van Bram gingen we met 3-2 de rust in.
Na de rust bleek dat de tegenpartij toch sterker was. De wedstrijd werd met 3-5 afgefloten.
Het was een mooie en spannende wedstrijd waarbij iedereen zijn best heeft gedaan.

Zelfs de tegenpartij gaf aan dat zij nog niet zo’n goede verdediging waren tegengekomen.