0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 richt zich al op CVC
Rohda 1 Reinier Bos 24 jan 14 800x597

Rohda’76 richt zich al op CVC

Door Beheerder | 26 januari 2014 | Nieuws

Tien minuten voor tijd vervloog de hoop voor Rohda’76 dat het tegen Schoonhoven nog minimaal een punt aan de uitbeurt zou overhouden. Helaas moest de sterk keepende Jeroen Kok capituleren bij een afstandsschot van de thuisclub, 1-0. Dat was tevens de eindstand. Jammer, want een gelijk spel zou de verhoudingen binnen de lijnen beter hebben weergegeven.

Aanstaande zaterdag gaat Rohda’76 in de herkansing. Dan zijn de Bodegravers gastheer voor CVC Reeuwijk. Eerder dit seizoen eindigde de ontmoeting in Reeuwijk in 2-2. De twee ploegen zijn dus aan elkaar gewaagd. Rohda’76 grijpt de derby aan om hier een feestelijk tintje aan te geven. Een voorwedstrijd van de F1-teams van de twee verenigingen, oplaten van ballonnen, winterse hapjes en muziek na afloop zijn enkele programmaonderdelen. De streekontmoeting op sportcomplex De Broekvelden begint om 14.30 uur.

Rohda 1 Reinier Bos 24 jan 14 800x597

Rohda-verdediger Reinier Bos (rood) zit zijn tegenstander op de huid. Foto Kees van der Wilk.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie