0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » SC Woerden E2 – Rohda’76 E1 1-2 (1-0)
E1 18 jan 14

SC Woerden E2 – Rohda’76 E1 1-2 (1-0)

Door Beheerder | 19 januari 2014 | Nieuws

Na de mooie bekerstunt vorige week tegen WDS E1  was nu de focus weer gericht op de competitie . Op het programma stond de uitwedstrijd tegen de nummer twee uit de competitie SC Woerden E2. De topper in de competitie werd op een achteraf veldje gespeeld zover mogelijk van de kleedkamers en de kantine eigenlijk een topper onwaardig of waren we toch een beetje verwend naar verleden week toen de E1 de volle aandacht kreeg met een wedstrijd op veld 1. We begonnen goed aan de wedstrijd en maakte het SC Woerden van het begin van de wedstrijd vrij moeilijk . En binnen 10 minuten hadden we al een aantal kansen gekregen maar zoals zo vaak dit seizoen alle ballen die bij ons op de paal of lat komen gaan er niet in zo ook nu weer een prachtig afstand schot van Djonno kwam op de lat maar verdween niet in het doel. Een misverstand tussen Stijn en Noah bracht de 1-0 voor woerden op het bord en viel om nog meer zout in de wonden te gooien nog binnenkantpaal binnen ook. Na de 1-0 raakte we de grip kwijt op de wedstrijd en woerden werd alleen maar sterker . Dit leiden tot een paar gevaarlijke momenten voor het doel van Rohda E1 toch wisten we de schade tot de rust op 1-0 te houden . In de rust gingen we het tactisch omzetten en dit wierp zijn vruchten af in de tweede helft. Woerden kwam er in de tweede helft niet meer aan te pas en werd door Rohda soms helemaal weg gespeeld. Het duurde niet lang voordat de 1-1 op het bord stond na een mooie aanval mocht jason  afronden . Het enige smetje in de tweede helft was eigenlijk de hoeveelheid kansen die werden gemist . Zo bleef woerden lang in de wedstrijd 10 minuten voor tijd viel de meer dan terechte 1-2 voor Rohda weer was het Jason die de mooie aanval mocht afronden.  Volgende week  spelen we opnieuw een topper ditmaal komt VV Woubrugge E1 op bezoek die na de nederlaag van woerden nu de nieuwe nummer 2 is en staan drie punten onder nummer 1 Rohda’76 E1.

De nieuwe stand ziet er als volgt uit

1.Rohda’E1               8 – 24  (40-9)

2.VV Woubrugge      8 – 21  (39-17)

3.SC Woerden          8 – 18  (50-14)

4.SC Nieuwkoop       8 – 15  (25-16)

5.Alphense Boys       8 – 10  (25-33)

6.TAVV                      8 – 9    (26-39)

7.Olympia                 8 – 8    (18-33)

8.Sportlust’46           8 – 6    (18-35)

9.Be Fair                   8 – 4    (20-35)

10.ARC                     8 – 3    (21-51)

Ehrhard v Dijk

E1 18 jan 14

 

 

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>>


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie