Home » Zaterdag 11 januari : De cijfers en foto’s
B3 11 jan 14

Zaterdag 11 januari : De cijfers en foto’s

Door Beheerder | 12 januari 2014 | Nieuws

Op de eerste voetbal zaterdag van het nieuwe jaar was er een klein programma, er waren zes bekerwedstrijden en één competitie wedstrijd.  Van de zes teams die uit kwamen voor de beker daarvan gaan de B3 – E1 en de F1 door naar de volgende ronde, helaas de C2 – F2 en VR2 werden uitgeschakeld.

Al vroeg in de morgen speelde de B3 zijn wedstrijd tegen DWO B4. Met een mooie 7-1 overwinning werd de volgende ronde behaald. De F1 won keurig van Be Fair F3.

Hoe spannend en mooi een bekerwedstrijd kan zijn liet de E1 zien, voor deze keer speelde zij de wedstrijd op het hoofdveld tegen tweedeklasser WDS E1. In de eerste helft was het WDS die sterker was en zij gingen de rust in met een verdiende 0-2 voorsprong. Na de rust veranderde het speelbeeld Rohda werd sterker en maakte verdiend uiteindelijk de 2-2. Omdat het een bekerwedstrijd was, moest de beslissing vallen via een strafschoppen serie. Daarin was het Rohda E1 die dat beter deed en op deze manier de volgende ronde bereikte.

Rohda’76 B2 won de competitie wedstrijd tegen Alphense Boys B5 met 3-2

Rohda B3 bekert verder na de 7-1 overwinning op DWO B4