0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 25 januari: De cijfers en foto’s
R1 25 jan 14 J Branger

Zaterdag 25 januari: De cijfers en foto’s

Door Beheerder | 26 januari 2014 | Nieuws

 

Terwijl koning winter het noorden van het land in zijn greep heeft, zijn bij ons alle wedstrijden gewoon doorgegaan. Dat waren in totaal 32 wedstrijden, daarvan is er van één wedstrijd de uitslag nog niet van bekend. Hierbij doe ik gelijk een oproep aan de leiders. Als u een uitwedstrijd speelt, wilt u dan zo vriendelijk zijn om de uitslag door geven aan de persoon die de commissiekamer dienst heeft. Van de 31 wedstrijden zijn er 16 van gewonnen, 4 maal was er een gelijkspel en er waren 11 nederlagen. We maakte in totaal 95 doelpunten en we kregen er 76 tegen.

 

In en tegen Schoonhoven verspeelde Rohda’76 1 net voor tijd een duur punt. Met 1-0 werd er verloren, as  zaterdag 1 februari komt buurman CVC Reeuwijk op bezoek. Rohda’76 grijpt de derby aan om hier een feestelijk tintje aan te geven. Een voorwedstrijd van de F1-teams van de twee verenigingen, oplaten van ballonnen, winterse hapjes en muziek na afloop zijn enkele programmaonderdelen. De streekontmoeting op sportcomplex De Broekvelden begint om 14.30 uur.

 

Rohda 2 verloor nipt met 4-3 van koploper Rijnvogels 4. Rohda 3 verloor met dezelfde cijfers van Be Fair 4. Rohda 4 wist weer eens te winnen, met 5-1 werd er gewonnen van Be Fair 8. Rohda 5 verloor met 5-2 van Moerkapelle 3. Voor Rohda 6 valt het niet mee dit seizoen, nu werd er met 5-1 verloren van Jodan Boys 11. Rohda 6 heeft wel een magische grens bereikt, ze hebben nu 101 doelpunten tegen. Rohda 7 blijft het uitstekend doen, er werd met 2-0 gewonnen van Berkel 6.

 

 

De vrouwen zijn goed gestart in de nieuwe competitie, Vr 1 was met 5-1 te sterk voor Zevenhoven VR2. Rohda VR2 wist ook de tweede wedstrijd te winnen, nu werd er gewonnen met 5-1 van Moerkapelle VR1.

 

De C  elftallen doen het tot nog toe allemaal uitstekend. De C1 staat na de 11-1 overwinning op Be Fair C2 op een tweede plaats met 1 punt minder dan de koploper maar Rohda C1 heeft twee wedstrijden minder gespeeld. Rohda C2 is koploper geworden na de nipte 1-0 overwinning op ARC C4. Rohda C3 is door een 2-1 overwinning op WDS C2 en door puntverlies van VEP C2 de nieuwe koploper. Rohda C4 kwam niet in aktie maar die staan ongeslagen fier aan kop.

 

Rohda D3 is na puntverlies van Alphense Boys D12 en door zelf met 3-1 te winnen van Olympia D5 de nieuwe koploper.

Rohda E1 heeft uitstekende zaken gedaan. Er werd er met 2-1 van gewonnen van de nummer twee Woubrugge E1. Rohda E1 staat eerste met zes punten voor op de nummers 2

Rohda E4 heeft zonder te spelen de eerste plaats in genomen doordat de nummer twee NSV verloor.

Rohda’76 verliest met 1-0 van Schoonhoven 1

R1 25 jan 14 J Branger

 

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>> 

 

VR 1 start sterk met een 5-1 overwinning

VR1 25 jan 14

 

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>> 

 

Rohda E1 verslaat naaste concurrent Woubrugge E1
E1 24 jan 14

 

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>> 

 

F4M winnen na een prachtige wedstrijd met 4-3 van Woerden F7

F4M 25 jan 14

 

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>>

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie