Home » CVC beter dan Rohda’76

CVC beter dan Rohda’76

Door Beheerder | 2 februari 2014 | Nieuws

Rohda’76 kon het thuis niet bolwerken tegen CVC Reeuwijk. De bezoekers gingen verdiend met de winst aan de haal: 2-4. De nederlaag komt de Bodegravers slecht uit in de strijd om het behoud van het derdeklasserschap. Zij blijven op de voorlaatste plaats, terwijl concurrenten als PPSC en Victoria ieder een puntje sprokkelden.

altOp een moeilijk bespeelbare grasmat ging de derby het eerste half uur redelijk gelijk op. Daarna trok CVC het initiatief naar zich toe en voerde de druk op het doel van Jeroen Kok op. De Rohda-goalie kreeg net voor de rust nog hulp van de paal, maar moest enige momenten later alsnog capituleren bij een kopbal van de Reeuwijkse captain, 0-1.Na het bekertje met thee mocht Rohda’76 toch weer hoop koesteren toen Arnoud Troost na een fraaie solo de 1-1 op het scorebord schilderde. Ook na die gelijkmaker bleven de Reeuwijkers de bovenliggende partij. In lijn met het wedstrijdbeeld namen zij opnieuw de leiding, 1-2. De rol van Rohda’76 leek helemaal uitgespeeld toen Max Heij met een tweede gele kaart naar de kant moest. Toch rechtten de Bodegravers nog een keer de rug, met Roel Weerheim als glanzend middelpunt. De invaller zorgde met zijn 2-2 weer voor hoop bij de thuisclub. Die was van korte duur. In de resterende tien minuten sloegen de Reeuwijkers nog twee keer genadeloos toe, 2-4.
altKomende zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij Floreant. De Boskopers worden getraind door Bodegraver Koos van Zoest. De wedstrijd begint om 14.30 uur.
Foto 2 – Een goed gevulde tribune bij Rohda’76 –CVC. Foto Danny de Vries.