0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Holthuijsen Keukenmontage Totaal : sponsor Rohda’76 Girls Tournament
Holthuijzen 800x452

Holthuijsen Keukenmontage Totaal : sponsor Rohda’76 Girls Tournament

Door Beheerder | 3 februari 2014 | Nieuws

Naar eerder al een sponsor te hebben gevonden voor onze Rohda’76 pupillentoernooi (24 mei 2014) kunnen wij u trotst melden dat ook voor onze Rohda’76 Girls Tournament die wordt gehouden op zaterdag 31 mei een sponsor is gevonden. Afgelopen zaterdag (25 Januari ) heeft Arthur Holthuijsen namens Holthuijsen Keukenmontage Totaal zijn handtekening gezet onder het contract. Met het binnenhalen van Holthuijsen Keukenmontage Totaal kunnen wij de meiden van de MB1 en MC1 een mooi thuis toernooi aanbieden. Op deze dag zal er niet alleen gevoetbald worden op het veld ook zal er voor de meiden een leuke attractie zijn in vorm van duo voetbal. Ook dit is mede mogelijk gemaakt door Holthuijsen Keukenmontage Totaal.

Na 12 jaar in loondienst te hebben gewerkt als allround keukenmonteur besluit Arthur Holthuijsen in september 2006 voor zich zelf te beginnen. Niet alleen het plaatsen van nieuwe keuken valt onder de werkzaamheden van Arthur ook het slopen van oude keukens, het verplaatsen van het leidingwerk (elektra , gas), het opnieuw betegelen van de wanden, het oude tegelwerk weg hakken en het stucwerk behoren ook tot zijn werkzaamheden. Ook voor aankoop begeleiding kunt u bij Holthuijsen Keukenmontage Totaal terecht.

Mocht u ook geïnteresseerd zijn in onze sponsorpakketten dan kunt ons altijd benaderen.

Ehrhard van Dijk & Evelyn Valk

Rohda76toernooien@hotmail.nl 

Holthuijzen 800x452


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie