0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Joop Böckling maakt seizoen vol bij Rohda’76
Joop Bockling 800x600

Joop Böckling maakt seizoen vol bij Rohda’76

Door Beheerder | 23 februari 2014 | Nieuws

Rohda’76 heeft tot en met het einde van dit seizoen Joop Böckling gecontracteerd als trainer. De oud-prof van onder andere Haarlem, Sparta en Volendam volgt Edwin Kluivers op na diens tussentijdse vertrek. Böckling is in het bezit van het diploma TCII. De laatste vereniging die de 58-jarige Noord-Hollander onder zijn hoede had was het Hillegomse SIZO. De nieuwe roerganger maakt aanstaande zaterdag 1 maart zijn officiële debuut. Dan speelt Rohda’76 thuis tegen Gouda, de ploeg die een plaats hoger staat dan de blauwhemden. Böckling heeft er vertrouwen in dat hij ‘zijn’ team voor de derde klas weet te behouden. Afgelopen zaterdag oefende Rohda’76 met succes tegen Moerkapelle. Door doelpunten van Chris Nap (3), Arnoud Troost (2), Roel Weerheim en Tom Kleuver wonnen de Bodegravers met 7-3. Het dienstverband met Böckling duurt enkele maanden, want in de nieuwe voetbaljaargang gaat Boris van Es als trainer aan de slag op sportpark De Broekvelden.

Joop Bockling 800x600

Trainer Joop Böckling.
 Foto Kees van der Wilk.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie