Door Beheerder | 15 februari 2014 | Nieuws

Op de eerste dag van de voorjaarsvakantie is er een inhaalwedstrijd voor de F5 ingepland.

Om 8.00 uur verzamelden we ons in de kantine van Rohda om van daaruit te vertrekken naar Olympia F8.
Zullen we de opwaartse lijn voortzetten? De eerste helft hadden wij wind mee!

Frank was de eerste helft keeper maar heeft weinig ballen zijn richting op zien komen.

Na een corner door Bram genomen, ging de bal via ruggen van een aantal voetballers het doel in (0-1).
De 0-2 werd ook door Bram gemaakt. Met 0-2 gingen we de rust in! Zullen we de winst vast kunnen houden?
De tweede helft hadden we tegenwind, de F5 speelde ook een goede tweede helft met een aantal mooie kansen

en een goede verdediging wisten we de winst te behouden!
Mooi om te zien dat het samenspel, baltechniek en het plezier in voetbal elke wedstrijd toeneemt!