0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda 2 blij met de drie punten in de derde periode!
voetballer2

Rohda 2 blij met de drie punten in de derde periode!

Door Beheerder | 11 februari 2014 | Nieuws

Op naar het gloednieuwe complex op sportpark de Bijlen, door de weersomstandigheden speelden we gelukkig niet op het moerasachtige eerste veld, maar trapten we af op het ernaast gelegen kunstgras veld. Het was een belangrijke competitie wedstrijd voor de derde periode, we moesten deze punten mee naar huis nemen om een kans op promotie te behouden. Met de thuiswedstrijd (een 10-0 overwinning) in het achterhoofd lag onderschatting op de loer.

We startte de wedstrijd, vanaf het begin was deze wedstrijd niet om aan te zien. Weinig ballen kwamen aan en we gingen mee in het niveau van de tegenstander. Het eerste kwartier had Alphia de grootste kans die ze gelukkig niet wist te verzilveren. Na een half uur spelen keken we uit naar de rust, we waren nog steeds slordig en er was ook een moment van miscommunicatie in de achterhoede. Gelukkig wist de ploeg uit Bodegraven – met enig geluk – het doel schoon te houden.

Rohda’76 kwam met de enige mooie aanval van de eerste helft in de 46e minuut op een 0-1 voorsprong. Jaap van Dam tikte de bal goed en zelfverzekerd binnen vanuit een voorzet van Wouter Francken, hiermee is deze ‘Van Dam’ met 3 doelpunten goed bezig voor het tweede elftal.

Direct na de rust begon Rohda goed, Baruch veroverde de bal van een Alphia-verdediger en schoot de bal koelbloedig langs de doelman (48e minuut). De in de rust ingevallen A junior Steven speelde een goede wedstrijd en kwam ook tot een aantal kansen die hij helaas niet wist af te maken.

Hierna liet Alphia de wedstrijd meer en meer varen. Na het invallen van Ruben Oskam voor Baruch Bouwman was hij meteen gevaarlijk. Vanuit een diepe pass gaf Jaap van Dam de bal strak voor op de flexibel inglijdende spits, 0-3 (70e minuut).

In de slotfase van de wedstrijd kreeg Rohda nog een aantal kansen, zo ook schoot “Fluf” de bal keihard onder de lat en liet hiermee de keeper kansloos, 0-4. Met deze einduitslag op het scorebord stapten de Rohda spelers met 3 verdiende punten van het veld.

Er blijft voor trainer Ton Schuddemat nog veel te verbeteren de komende weken, maar na het laten liggen van punten in de vorige wedstrijden kan Rohda met 27 punten weer naar boven kijken en meestrijden voor de derde periode!

 

Wedstrijd:                         Alphia 2 – Rohda ’76 2

Aanvang:                          Zaterdag 8 februari 2013, 12.00 uur

Basisopstelling:                Achterhoede: Bart Kastelein, Patrick Hans, Martin Lok, Marius Reijsbergen, Jeroen van de Zanden

Middenveld: Guido van Daalen, Niels Uithol, Johan Verdoold

Aanval: Jaap van Dam, Baruch Bouwman, Wouter Francken

Wisselspelers:                   Steven Westmaas en Ruben Oskam

 

Invallers gedurende de tweede helft waren:       Koen Laurens, Luuk Laurens,

Patrick Hans en Ruben Oskam

Eerstvolgende wedstrijd:                                          Koudekerk 2 op zaterdag 8 maart 2014

 

Bart Kastelein

 

voetballer2


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie