Home » Rohda 76 2 – Zevenhoven 2
voetbal plaatje speler rohda

Rohda 76 2 – Zevenhoven 2

Door Beheerder | 3 februari 2014 | Nieuws

Afgelopen zaterdag 1 februari 2014 stond Zevenhoven op het programma. Dit was de eerste wedstrijd van de laatste periode. Voor de wedstrijd hadden wij afgesproken dat wij deze periode zouden gaan pakken. De eerste helft verliep redelijk goed. Wij hadden de meeste kansen, maar zij scoorde de openingstreffer. Snel daarna scoorde Jaap van Dam op een fenomenale steekpass van Wouter Francken de bal in de linkerbovenhoek. Na de 1-1 was het snel rust. Na de rust begonnen wij goed, maar na een aantal gemiste kansen ging de voetbalwet dat de ander dan 1 kans krijgt en wel scoort dan ook helaas op. De eindstand was dan ook 2-1 geworden voor Zevenhoven.

Volgende week gaan wij zeker winnen en zullen we het vertrouwen herwinnen voor de laatste zeven wedstrijden. Wij zullen nog hard gaan trainen en aankomende week zeker de drie punten pakken.