0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 E1 – ARC E4 3-0 (1-0)
E1 1 feb 14

Rohda’76 E1 – ARC E4 3-0 (1-0)

Door Beheerder | 2 februari 2014 | Nieuws

Op kletsnatte zaterdagochtend waar er een hoop werd afgelast ging de wedstrijd van de E1 gelukkig wel door. Vandaag kwam de nummer 10 uit de stand op bezoek . De uitwedstrijd eerder in het seizoen werd met 6-1 gewonnen. Toch waakte wij vandaag voor gemakzucht bij onze spelers van dit winnen we wel even. Naar de tactische besprekingen in de bestuurskamer wisten de spelers hoe we vandaag ARC gingen bestrijden vandaag . We begonnen goed aan de wedstrijd en zetten ARC goed vast . Na een paar minuten stond het al 1-0 naar een mooie aanval over rechts waar uit eindelijk Djonno de 1-0 binnen mocht schieten. Het vervolg van de eerste helft werd er niet beter op met namen centraal op het middenveld  konden en werd er niet bijgesloten  waardoor we voorin iedere keer  de actie moesten maken en te weinig konden overspelen . Na de rust werd  de centrale positie ingenomen door stijn kooistra . Dit kwam het spel ten goede en kregen we een hand vol kansen alleen zo vaak dit seizoen vergaten we vroegtijdig het verschil te maken . Uit een corner van Gio kreeg ARC de bal niet goed weg en werd de bal weer in gebracht door Jason waar uiteindelijk Stijn bij de 2de paal de 2-0 binnen tikte . Ook na de 2-0 kregen we kansen maar het ontbrak vandaag aan scherpte . Toch was het Jason die er nog 3-0 van wist te maken . Ondanks een wat mindere wedstrijd haalde we 3 punten binnen  en ook belangrijk de 0 werd gehouden . We zullen in de komende 8 wedstrijden nog 19 punten moeten halen om kampioen te worden. Volgende week wacht de zware uitwedstrijd tegen TAVV E1 .

Ehrhard v Dijk

{youtube}QjL-TVjKAhU{/youtube}

E1 1 feb 14


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie