0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 E4 – Woerden E7
voetballer3

Rohda’76 E4 – Woerden E7

Door Beheerder | 2 februari 2014 | Nieuws

Na een lange winterstop en diverse afgelastingen was het zaterdag zo ver.

Al was het nogal nat en koud en werd het bijna weer afgelast,gelukkig ging het door en ging er een gejuich op in de kantine,ze hadden er echt zin in. Ook in de kleedkamer was het hele team al gefocust op de wedstrijd ,wat we op de training afgesproken hadden.

Na een goede warming up vanwege de kou ging dan eindelijk de bal om 8.30 rollen. Het was voor het  basis team maar heel even wennen en je zag al gelijk dat ze wisten hoe ze moesten spelen. De E4 was dan ook veelvuldig op de helft van de tegenstander te vinden. Wat resulteerde in een paar afstand schoten van Xander en Aron welke op de lat belande. Ook van Yorick gingen ze er niet in en gingen we rusten met een 0-0 stand,maar met hoop op een goede afloop.

In de rust nog even de puntjes op de i gezet,dat als we zo door gingen het wel goed zou komen. Echter door het weer moesten we iets meer wisselen en dat wam wederom het team niet ten goede. Je zag aan alles dat we het moeilijk kregen! Echter door een gevaarlijke voorzet van Finn werd deze in eigen doel geschoten en kwamen wij op 1-0. Maar dat duurde niet heel lang,woerden had al wedstrijd ritme en wij nog niet. Na een goede uitbraak van woerden kwamen zij terug  tot 1-1. Aron probeerde het schot nog te blokken maar dat mocht niet baten.

Vanaf dat moment had de E4 zoiets van of we gaan winnen,maar zeker niet  verliezen! Ze knokten voor elke meter en wisten het gelijke spel  over de streep te trekken,waar een winst meer op zijn plaats was geweest gezien de mogelijkheden. Na zo n lange winterstop mijn complimenten aan het team E4


Harro  Blok
voetballer3


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie