Home » Rohda’76 knakt na rust

Rohda’76 knakt na rust

Door Beheerder | 10 februari 2014 | Nieuws

Anders dan de 4-1 nederlaag doet vermoeden speelde Rohda’76 bepaald geen kansloze wedstrijd uit bij Floreant. Althans, niet in de eerste helft. Toen mochten de Bodegravers zich beroepen op een overwicht en de beste kansen. Zo kregen Chris Nap, Pascal Hellingerwerf (vrije trap) en Arnoud Troost mogelijkheden om de score te openen. Onfortuinlijkerwijze gebeurde dat aan de andere kant. Net voordat de stopwatch van de Bodegraafse arbiter René Sinke – tevens ex-voorzitter van Esto – 45 minuten had weggetikt, sloeg de thuisploeg toe uit een corner, 1-0.

Het tweede deel was koud twee minuten onderweg toen de thuisclub weer het Bodegraafse net vond, 2-0. Die mentale dreun kwam Rohda’76 – dat de geschorste Max Heij en Jaap Veldhuijzen miste – niet te boven. Floreant tilde binnen een uur de stand naar 3-0. Dick van Dam mocht wat terugdoen, maar de Boskopers hadden het laatste woord, 4-1. A-junior Mitchell van Waveren speelde in het hart van de defensie een puike wedstrijd. Komende zaterdag geen competitieprogramma voor Rohda’76.