0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda´76 en Kluivers uit elkaar
Logo Rohda 76

Rohda´76 en Kluivers uit elkaar

Door Beheerder | 17 februari 2014 | Nieuws

De samenwerking tussen Rohda’76 en trainer Edwin Kluiver eindigt eerder dan was voorzien. Na het lopende seizoen zouden de twee al afscheid van elkaar nemen, maar de club en trainer hebben hun samenwerking per direct beëindigd. Gezamenlijk hebben zij vastgesteld dat de basis ontbrak om nog verder met elkaar op te trekken. Ed Plomp, bestuurslid technische zaken, betreurt de breuk. ,,Het is nooit leuk om tussentijds de samenwerking te beëindigen. Aan de goede intenties en het enthousiaste van Edwin Kluivers heeft het zeker niet gelegen, maar hij en een belangrijk deel van de spelersgroep zaten niet meer op één lijn. Dan is het beter dat iedereen zijn eigen weg kiest.’’

Met nog negen wedstrijden te gaan bezet Rohda’76 de voorlaatste plaats in de derde klas. Op zaterdag 1 maart speelt de hoofdmacht thuis het belangrijke duel tegen Gouda. Welke coach er dan in de dug-out zit, is nog niet bekend.

Logo Rohda 76


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie