0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Siveo E2 – Rohd’76 E4
voetballer2

Siveo E2 – Rohd’76 E4

Door Beheerder | 9 februari 2014 | Nieuws

Na het gelijke spel van vorige week mochten we deze keer aantreden tegen Siveo in Zegveld. De jongens waren vol goede moed,maar van onderschatting was geen sprake. Alleen over het weer zaten we met z’n allen een beetje in ,want het was nog slechter dan vorige week.

Na een korte warming up(veld was bezet)begon de eerste helft,de jongens begonnen zeer sterk en voetbalde veel op de helft van de tegenstander,echter door wat onoplettendheid achterin werd Brian verrast met een schot in de korte hoek!  1-0 voor Siveo.  Rohda gaf niet op en bleef zoeken naar de gelijkmaker wat met de tegenwind zeker niet makkelijk was. Na een aantal schoten op het doel van Siveo (keeper pakte veel ballen)ging het zoals in veel wedstrijden en kregen wij de 2-0 om de oren. De jongens bleven knokken voor de aansluitingstreffer, deze kwam een aantal minuten voor rust na goed doorzetten van Jonathan die de bal voorgaf aan Aron.  Deze rondde dit fraai af met een bal in de kruising.

Het fluitsignaal kwam als geroepen. De jongens gingen richting kleedkamer om op te warmen. De tweede helft begonnen we gemotiveerd, we knokten voor elke meter. Mede door de harde wind en goed verdedigend werk van Siveo, gingen de ballen er niet in. Ook aan onze zijde blonken Jonathan  en Rob uit door ballen van de doellijn te halen, ook Luuk speelde een zeer stabiele wedstrijd tegen zijn vriend.

Na de wedstrijd hebben we met z’n allen besloten dat het hele team man of the match geworden is , omdat ze met z’n allen hebben laten zien wat knokken is, zeker met deze weersomstandigheden. Dit zullen de jongens zeker meenemen de volgende week tegen NSV.


Harro

voetballer2


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie