0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » TAVV E1 – Rohda’76 E1 1-8 (0-3)
wed verslag5

TAVV E1 – Rohda’76 E1 1-8 (0-3)

Door Beheerder | 11 februari 2014 | Nieuws

Ook vandaag waren de weer goden niet goed gestemd en moesten we het doen met regen en wind . Voor vertrek naar Ter Aar hadden we ook nog tegenslag Giovanni was niet lekker en ging ondanks dat hij zich had gemeld niet fit naar huis . Na een lange bespreking kon de we aan de wedstrijd beginnen . We startte goed en kregen een paar kleine kansjes . Ook verdedigend gaven we niets weg. Het enige waren we problemen mee hadden om de tegenstander vast te zetten op eigen helft doordat we tegen wind hadden en die keeper als ver naar voren schoot kon dit ook bijna niet . Toch kregen we aardige wat kansen om op 0-1 te komen ,met namen Jason was een plaag voor de verdedigen en kwam regelmatig gevaarlijk door over links. Na 15 minuten was het jason die voor de zoveelste keer zijn tegenstander te snel af was en op de achterlijn de bal goed terug speelde op Djonnno die beheerst de 0-1 binnen tikte . Na de 0-1 gingen we nog beter spelen en nog voor rust maakte Jason de 0-2 en 0-3 . In de rust gingen we van spelsysteem veranderen dit deden we om TAVV kapot te gaan spelen en van de ruimte achter hun verdediging gebruik te gaan maken. Dit pakte goed uit . Al snel naar de rust maakte Djonno 0-4. Toch bleef TAVV de aanval zoeken en kreeg beloning voor hun werklust een lange bal werd door de wind meegenomen en viel plotseling stil voor de aanvaller die de uitkomende Noah Valk met een mooie boogbal passeerden 1-4 . Echt onder de indruk waren de mannen niet van de tegen treffer en gingen vrolijk verder met kansen creëren . Uit een corner maakte Stijn Kooistra 1-5 . De laatste 5 minuten schroefde Rohda’76 E1 de scoren op naar 1-8 via 2x Jason en 1x Djonno. Met dit resultaat komen we op 33 punten met nog 7 duels voor de boeg hebben we nog 16 punten nodig om onze missie te halen . 1 maart staat de volgende competitie wedstrijd op het programma thuis tegen Be fair E3 de enige ploeg die van ons dit seizoen heeft gewonnen. Ook in de stand van Rohda team van het jaar hebben we goede zaken gedaan de concurrenten D5,C2 , C3 , C4 kwamen niet in actie en de C1 lieten punten liggen .

 

Ehrhard van Dijk

 

wed verslag5


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie