0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 15 februari: inhaalwedstrijd Rohda ’76 E4 – NSV E2
E4 15 feb 14

Zaterdag 15 februari: inhaalwedstrijd Rohda ’76 E4 – NSV E2

Door Beheerder | 16 februari 2014 | Nieuws

Na de regenachtige wedstrijden van de afgelopen 2 weken, beloofd het een droge wedstrijd te worden. We hoopten dat het droge weer ook het spel ten goede kwam, want het was best wennen om weer samen te spelen na de winterstop.

 

Rob was helaas afwezig en Finn geblesseerd, maar gelukkig kon Jeroen bij ons invallen als het nodig was. Vol enthousiasme ging het team aan de slag. Met name Jonathan liet vanaf de eerste minuten fel, maar sportief spel zien. De verdediging samen met Luuk ging hem goed af! De aanvallers van NSV merkten dit ook, en in een duel raakte Luuk geblesseerd en kon Jeroen gelijk zijn invalkwaliteiten laten zien. Na zo’n tien minuten was daar een echte serieuze kans voor Yorick, maar de stand bleef 0-0. Na de 18de minuten kwam de verdiende openingstreffer aan de kant van Rohda, Schnider vond het doel.

NSV liet dit niet op zich zitten en al snel kwam er een counter van hun kant. Door goed inzicht en samenspel van Jonathan en Brian kwam er geen gelijk spel. En dat had zo maar gekund, want de spits vond alleen Brian nog als tegenstander. Complimenten aan Brian dus!

 

Zo ging Rohda met 1-0 voorsprong de rust in.

 

De tactische bespreking in de rust maakte dat het team een goede tweede helft speelde: veel overspelen, elkaar coachen, de bal laten gaan en de vaart er in houden.

Na een minuut of tien werd het gretige werk van Yorick beloond met een doelpunt, Rohda stond 2-0 voor. Het team van Rohda bleef veelvuldig in balbezit en in de aanval, de 3-0 lonkte. Die kwam er uiteindelijk ook, maar via een eigen doelpunt. De aanval die hieraan vooraf ging werd goed in gezet door Aron, de verdediging van NSV had het moeilijk, met een 3-0 als resultaat. Het slot van de wedstrijd kenmerkte zich door vooral balbezit bij Rohda, maar bij de aanvallen die NSV deed stuitte ze telkens op Jonathan en Luuk. Voor Luuk was het ook in de tweede helft weer pech, opnieuw werd hij onderuit gehaald, dit maal met een pijnlijke knie als gevolg. Xander, Yorick en Schnider hadden met z’n drieën 5 minuten voor het eind nog een prachtige actie door samenspel! Uiteindelijk werd het laatste doelpunt de mooiste van deze wedstrijd. Xander scoorde nagenoeg vanaf de middenlijn over de verdediging en keeper heen de 4-0. Na de aftrap na deze goal werd de wedstrijd afgeblazen en waren er 3 punten binnen. De koppositie is hiermee versterkt, maar met name Linschoten, maar ook Esto volgen en hebben ook nog wat wedstrijden minder gespeeld.

Harro Blok

Foto’s van deze\wedstrijd Klik hier >>>

E4 15 feb 14

E4 15 feb 14 2


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie