0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Den Tuinder denkt niet aan stoppen met fluiten
KNVB 1

Den Tuinder denkt niet aan stoppen met fluiten

Door Beheerder | 21 maart 2014 | Nieuws

 

Naar aanleiding van de schokkende gebeurtenissen voorafgaand aan de wedstrijd tussen Rohda 76 en Hermandad van afgelopen zaterdag, geeft scheidsrechter Gert den Tuinder een reactie. Den Tuinder laat weten de steunbetuigingen uit het land hartverwarmend te vinden. “Het gebeuren heeft een grote indruk gemaakt. Niet alleen op mijzelf, maar op het hele gezin. De steunbetuigingen uit het land doen mij daarbij ontzettend goed,” aldus Gert den Tuinder. In overleg met de KNVB heeft de arbiter afgesproken een periode van rust in acht te nemen en voorlopig even niet als leidsman op het veld te staan. “Vanuit de KNVB krijg ik alle steun die gewenst is. Zowel vanuit Zeist als vanuit het district in Rotterdam. De geboden hulp is absoluut uitstekend. Dat kan ik niet genoeg benadrukken. We hebben inderdaad afgesproken dat ik nu een periode rust neem. Ik wil dit goed kunnen verwerken. Maar, ik stop niet! Fluiten is mijn passie en mijn hobby, ik laat me hierdoor niet langs de lijnen zetten.” Den Tuinder geeft tot slot te kennen goed contact te hebben met beide verenigingen en de politie. De politie heeft de zaak momenteel in onderzoek.

 

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

 

KNVB 1

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie