wed verslag4

ESTO E7 – Rohda’76 E4

Door Beheerder | 16 maart 2014 | Nieuws

8 maart 2013 2014

Deze zaterdag gingen we op bezoek bij kampioenskandidaat nummer 3. Een echte dorpsderby tegen Esto. De jongens bekeken deze wedstrijd ook zo en onderschatten deze tegenstander dan ook niet. De jongens luisterden goed, waren erg geconcentreerd op de wedstrijd.  Dit kwam niet tot uiting in de eerste helft,  Esto zette onze goed onder druk en wij maakten onze kansen niet af. Desondanks kwamen we de eerste helft op voorsprong door doelpunten van Schnider en Finn. We gingen met 0-2 de rust in.

In de rust werden de puntjes op de i gezet. Het geloof was er dat we zouden winnen, ook toen we al snel een doelpunt tegen kregen. Al snel scoorde Aron via de rug van de keeper en was de ban gebroken.  Vervolgens scoorden Finn en Yorick nog twee keer. Rob maakte een prachtig doelpunt in de rechterbovenhoek net vanaf de middellijn. Hij werd hiermee gekozen tot man of the match. Met een eindstand van 1-7 gingen we met een goed gevoel terug naar Rohda.