0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » ROHDA 2 – Hazerswoudse boys 2
wed verslag 2

ROHDA 2 – Hazerswoudse boys 2

Door Beheerder | 17 maart 2014 | Nieuws

Voor Rohda2 staat de wedstrijd tegen de hazerswoudse boys 2 thuis op het programma. Voor Rohda 2 staat er weinig meer op het spel, het bezet de 6e plaats met 27 punten en kan niet meer promoveren of degraderen. Voor THE BOYS uit hazerswoude zijn de punten nog wel welkom om de onderste regionen te verlaten. Ondanks deze statistieken zette trainer Ton Schuddemat Rohda wel op scherp om toch voor de 3 punten te gaan en het seizoen goed af te sluiten. Rohda 1 kampte dit weekend met personele problemen waardoor trainer Ton Schuddemat enkele wijzigingen moest maken omdat veel spelers het vlaggenschip moesten ondersteunen.

De opstelling waarmee Ton Schuddemat begon was:

 

                                                                                      Bart

Guido – Jeroen – Marius – Patrick

                Johan-Niels-Jan-Willem

Mark                     – Baruch-             Jaap

Wissels: Luuk, koen, steven, wouter

Eerste helft: Na enkele minuten werd al snel duidelijk dat het een rommelige wedstrijd zou worden. Het slechte veld en de harde wind wilde niet meewerken aan het veldspel van beide kanten. Door deze omstandigheden resulteerde dit in een slechte wedstrijd waarbij beide ploegen niet echt een goede aanval konden creëren. Bij Rohda probeerde we de opbouw te verzorgen maar dit lukt niet goed, veel foute aannames en onzuivere passes zorgde ervoor dat we niet echt gevaarlijk voor het doel van Hazerswoude konden komen. Hazerswoude hanteerde veelal de lange bal naar voren en wisten ook geen goede kansen te creeren. Rohda moest het hebben van enkele corners en afstandschoten van buiten het 16meter gebied.  In de 35ste minuut was het enigszins gevaarlijk, een steekbal van Niels op baruch zorgde ervoor dat baruch direct zijn tegenstander voorbij kon komen. Direct werd baruch vastgehouden en gevloerd dat resulteerde in een vrije trap. Deze vrije trap werd door jan-willem te zacht en onzuiver ingeschoten zodat de keeper van hazerswoude hier geen problemen mee had. Enkele minuten later kreeg Hazerswoude een vrije trap van 25 meter, deze werd hard door het midden op bart afgevuurd, waardoor bart niet de controle kon krijgen over de bal en deze ongelukkig toch in het net verdween. 0-1.  Mark raakte geblesseerd en werd in de 40ste minuut vervangen door wouter.

2e helft: baruch werd vervangen voor luuk, jeroen werd vervangen door koen. De wedstrijd veranderde niet. Wij konden geen vuist maken tegen het fysieke spel van hazerswoude. De wedstrijd was hetzelfde als in de eerste helft, veel lange ballen en veel slechte passen en balverlies van beide partijen. Steven kwam in de ploeg voor patrick hans. In de 63ste minuut had hazerswoude de bal achterin, door goed jagen van steven en wouter tegelijkertijd werd de bal op een keeper teruggespeeld. De keeper probeerde de bal lang weg te trappen maar een polletje zorgde ervoor dat hij miste. Jaap was scherp en kon hierdoor profiteren en de bal makkelijk in het doel schuiven. 1-1.

Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en werden niet echt gevaarlijk. In de 80ste minuut speelde Niels zich goed vrij. Hij zag dat wouter diep ging en speelde de bal scherp op wouter, deze kreeg de bal voor zijn voeten en kwam oog in oog met de keeper van hazerswoudse boys. Een goed schot ging rakelings naast het doel.

De scheidsrechter had het duel goed onder controle en floot een prima wedstrijd.

Beide ploegen werden niet meer gevaarlijk en kregen ook niet echt goede kansen. Het bleef bij een 1-1 een terecht uitslag!

Groeten JW van der Marel

wed verslag 2


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie